Viikkokisojen tulokset 4.8.

Tänään pelattiin avoimessa sarjassa viikkokisahistorian tasaisin ja samalla myös huonotasoisin ensimmäinen kierros. Liekö asiaan vaikuttanut se, että kisoissa kokeiltiin #PAM2016 radan pidennettyjä versioita väylille 1, 4 ja 8. Ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla ykköspaikalla oli yhteensä 4 pelaajaa tuloksella -2: Oskari Tarvainen, Mikko Juola, Tuomas Westerling ja Marko Sagulin. Kärkeä kävi hätyyttelemässä myös Toni Perkiö, joka ennen kierroksensa viimeistä väylää oli jo tuloksessa -4. Toisella kierroksella saatiin hieman parempia tuloksia ja kilpailun voittoon omalla kierrosennätyksellä ylsi Mikko Juola pelaten -6 eli voittoon yhteistuloksella -8.

Juniorisarjassa kärkipaikan otti jo ensimmäisellä kierroksella Sampo Ståhl ja hän sen myös piti pelaamalla sarjan parhaat tulokset molemmilla kierroksilla. Sampolle siis juniorisarjan voitto yhteistuloksella +1, kun ensimmäinen kierros oli -1.

Tasoituskilpailun voiton vei tällä kertaa toinen Eerolan veljeksistä, kun Aleksi Eerola paransi keskiarvoaan noin 8 heiton verran.

Kaikki tulokset skoorin.comista: http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=323469. Holareita ei nähty, joten potissa nyt 36,50€.

Tällä kertaa junioreita oli mukana 9 ja avoimessa 12 eli yhteensä 21 pelaajaa. Meneekö junnusarja kävijämäärissä vielä joskus avoimen ohi? Sen aika näyttää.

Ensi viikolla taas sama paikka ja sama aika. Tervetuloa mukaan!