Kumppaneille tarjolla olevat paketit esittelyssä täällä: Aviaattorien kumppanipaketit 2018.

Eagle-kumppanit

 

JustIn Group Oy

Kohti parempaa palvelua!

JustIn on Suomen ensimmäinen palvelunhallinnan muotoiluun keskittynyt asiantuntijayritys. Kokeneet palvelunhallinnan ammattilaiset muotoilevat palvelutehtaat tuottamaan parasta mahdollista asiakkaan palvelukokemusta. JustIn on teknologioista ja toimittajista riippumaton asiantuntijayritys.

JustIn.fi

Dynaset

DYNASET – Hydrauliikan voimalla

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-hydraulilaitteet muuntavat liikkuvan työkoneen hydraulivoiman sähköksi, korkeapainevedeksi, paineilmaksi, magneetiksi ja tärinäksi. Yrityksen tuotteita käytetään sadoissa tuotesovelluksissa useilla eri toimialoilla ympäri maailman.

Dynaset teknologia lisää liikkuvien työkoneiden tuottavuutta, aina pienistä ajoneuvoista suuriin työkoneisiin. Yrityksellä on kokemusta kaikista hydrauliikkajärjestelmistä ja asiantuntemusta integraatiosta eri työkonemerkkien kanssa. Yrityksen teknologia perustuu työkoneen hydraulijärjestelmän hyödyntämiseen voimanlähteenä. Hydraulilaitteet toimivat ilman ylimääräisiä moottoreita, määräaikaishuoltoa ja päästöjä – tehden Dynasetista myös kaikkein egologisimman vaihtoehdon.

Dynaset.com

Aki Hyrkkönen Oy

Aki Hyrkkönen Oy on vuonna 2003 perustettu rakennusliike

Toimintamme perustuu laaja-alaiseen ja vankkaan tekniseen osaamiseen.

Toimintamme koostuu asiakkaille tehtävistä urakka- ja laskutöistä asiakkaan tarpeiden mukaisesti, KVR-urakoinnista ja omien asuntokohteiden perustajaurakoinnista. Olemme rakentaneet uudisrakennuksia, peruskorjanneet lukuisia liike-, toimisto- ja asuinrakennuksia sisältäen museoviraston suojelukohteita sekä tehneet erituisesti teknisesti vaativia paikallavalurakenteita.

www.ah-oy.fi

 

Birdie-kumppanit

Motorspace

Motorspace on moottoriurheiluun erikoistunut elämyskeskus Pirkkalassa

Pirkkalassa sijaitsevalla Motorspacella pääset kokemaan vauhdin huumaa ärhäköillä kartingautoilla sekä uniikkeja ajokokemuksia Yamahan kaksipaikkaisilla Side-by-Side –ajoneuvoilla! Tarjoamme tapahtumia ympäri vuoden ja sijaitsemme vain 15 min päässä Tampereelta.

Motorspace.fi

Muut yhteistyökumppanit

PowerGrip

PowerGrip PowerGrip on Aviaattorien uusin yhteistyökumppani. Seuran jäsenet saavat PowerGripin kaupoista seura-alennusta. Lisäksi PowerGrip on kauden 2018 viikkokilpailuiden virallinen yhteistyökumppani.

PowerGrip on myös Pirkkalan mestaruuskilpailuiden pääyhteistyökumppani vuonna 2018!

PowerGrip.fi

Pirkkalan kunta

500px-Pirkkala.vaakuna.svg Kunta on mukana kehittämässä Pirkkalan frisbeegolfratoja ja muita lajiin liittyviä harrastusmahdollisuuksia yhdessä Aviaattorien kanssa.

InnovaStore.net

InnovaStore InnovaStore tarjoaa seuran jäsenille alennuksia verkkokaupasta.

InnovaStore.net

Frisbee Service

Frisbee Service tarjoaa seuran jäsenille alennuksia sekä on mukana seuran tapahtumien järjestämisessä.

FrisbeeService.fi