Viikkokisojen tulokset 18.8.

Tämän päivän viikkokisoissa nähtiin kaikenlaista mukavaa, kuten holari ja uusi rataennätys. Pelaajia oli paikalle saapunut 19, joista 5 oli junnuja.

Ensimmäinen kierros pelattiin suhteellisen tasaisissa merkeissä, vaikka Ryhdin Niki Koskinen nappasikin -5 tuloksella turvallisen tuntuisen kolmen heiton johdon. Toisena -2 tuloksella Mikko Juola ja siitä heiton perässä kolmikko Tuomi, Kujansuu ja Jääskeläinen. Myös junnuissa oli tasaista, kun kaikki 4 heiton sisällä toisistaan ja kärjessä kaksi pelaajaa Rasmus Eerola ja Sampo Ståhl tuloksella +4.

Toinen kierros juniorisarjassa toi Rasmukselle holarin väylältä 3, mutta se ei auttanut säilyttämään kärkipaikkaa. Kun holari osui väylälle 3, niin pottiin jäi vielä puolet. Lopulta sudareiden jälkeen Aleksi Eerola vei juniorisarjan voiton Sampo Ståhlin jäädessä toiseksi. Avoimessa sarjassa jatkui TD:iden voittoputki, kun Mikko Juola sai Nikin etumatkan kiinni heittämällä uuden rataennätyksen eli -8. TD Juola siis voittoon yhteistuloksella -10. Lohdutuspalkinnoksi kakkossijan lisäksi Nikille myös tasoitussarjan voitto hänen parantaessaan aiempaa tulostaan jopa 11 heitolla.

Kaikki tulokset skoorin.comista: http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=329668.

Kisan päätteeksi alkoi olla jo sen verran hämärää, että täytyy jatkossa joko aloittaa vähän aikaisemmin tai pelata vähemmän väyliä. Todennäköisesti jossain vaiheessa molemmat, mutta ehkä me aloitetaan vähentämällä väyliä.

Tervetuloa ensi viikolla.