Pirkkala Disc Golf Parkin laajennus varmistunut

Pirkkalan kunta sekä Aviaattorit ovat suunnittelijoineen saaneet päätöksen Pirkkala Disc Golf Parkin laajentamisesta täysimittaiseksi täytäntöön vuodelle 2018. Pirkkalan kunnan yhdyslautakunta hyväksyi ratalaajennuksen 18-väyläiseksi perjantaina 23.2.2018. Kuusi uutta väylää sijoitetaan nykyisen 12-väyläisen radan etelä- ja kaakkoispuolelle. Pirkkalan kunta on todennut ratahankkeen erittäin kannattavaksi ja haluaa edistää vanhojen sekä runsaslukuisen uusien harrastajien joukon liikuntamahdollisuuksia täysimittaisen radan merkeissä.

Täysimittainen rata lupaa myös liitonalaisten kilpailujen järjestämistä uudella radalla Aviaattorien toimesta tulevana kesänä. Kahtena edellisenä vuonna järjestetyt PAM ja PIM voidaan järjestää ilman lisäväyliä. Näin saadaan vaihtelua perinteiseen lay-out:iin.

Ratatalkoot alkavat Pirkkalan kunnan ja Aviaattorien yhteisvoimin, kun lumet ovat kevään edetessä metsästä päällisin puolin sulaneet. Pirkkalan kunta ja Aviaattorit toivottavat heittäjät tervetulleiksi uudistetulle radalle sen valmistuessa.