Liigan lopputilanne ja viikkokisojen tulokset.

Tänään saatiin Aviaattorien ensimmäinen viikkokisaliiga päätökseen. Päätöskilpailuun osallistui 33 pelaajaa, mikä on tämän kesän ennätys. Toinen ennätys oli se, että juniorisarjassa oli peräti 12 pelaajaa.

Liigan lopputulokset

Liigan avoimen sarjan voittaja oli tiedossa jo ennen viimeistä osakilpailua, mutta kaikki muut palkintosijat oli vielä jakamatta. Kaikkiaan liigassa pelattiin siis 8 osakilpailua, joista 5 parhaan kilpailun pisteet laskettiin yhteen voittajan ratkaisemiseksi. Avoimen liigan voittaja Ville Ahlberg keräsi lähes täyden pistepotin eli 490/500 pistettä. Liigan kakkospaikka ratkaistiin tasapisteiden (415) jälkeen väylän 12 sudareilla. Lopulta sudareilla toisen sijan nappasi Tomi Jokela ja kolmanneksi jäi Tuomas Westerling.

Liigan-voittajat
1. Ahlberg, 2. Jokela, 3. Westerling

Liigan voittajalle palkinnoksi Prodigyn lippalakki, Latituden pyyhe ja Discmanian DDx kiekko. Toiselle Kasta Plastin kiekko ja Latituden pyyhe ja kolmannelle Aviaattorien seurakiekko. Tässä vielä avoimen sarjan liigan top 10 pisteet.

Viikkokisat-2016-08-liigapisteet

Juniorisarjan liigatilanne oli vielä täysin avoinna ennen viimeistä kilpailua ja hyvän loppukirin myötä voiton vei Rasmus Eerola. Toiseksi junnuista eniten osakilpailuja pelannut Vilho Saarela ja kolmanneksi Onni Alppi. Vilholle pisteisiin laskettiin myös avoimessa sarjassa hankitut pisteet. Junioriliigan voittajalle palkinnoksi annettiin lippalakki ja juomapullo. Sarjan kakkonen ja kolmenen saivat myös juomapullot.

1. Eerola ja 3. Alppi

Alla junnujen päivitetty top 3.

Viikkokisat-2016-08-liigapisteet-junnut

Viikkokisojen tulokset

Viikkokisoissa tosiaan avoimessa 21 ja junioreissa 12 pelaajaa. Väylä 10 jouduttiin tänään jättämään väliin, koska ampiaiset olivat tehneet pesän heittopaikan alle ja sen poistotyöt olivat vielä hieman kesken. Eli 2 kertaa 11 väylää tänään.

Ensimmäisellä kierroksella rataennätystä sivuten paalupaikalle pelasi Miska Kautto tuloksella -7.  Toiselle kierroksella kakkosena lähti Oskari Tarvainen tuloksella -5 ja Tuomas Westerling tästä heiton päässä (-4).  Juniorisarjan johtopaikan otti ainoana miinukselle pelannut Onni Alppi. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kakkosena Sampo Ståhl (+1) ja kolmantena Konsta Hoisko (+4).

Avoimessa sarjassa kärkikolmikko pysyi samana, mutta Oskari ja Tuomas vaihtoivat paikkaa. Eli voittoon -10 tuloksella Miska Kautto. Toiseksi nousi Tuomas Westerling (-8) ja kolmanneksi Oskari Tarvainen (-6).

Juniorisarjassa löytyi toisella kierroksella toinenkin pelaajaa, joka sai tuloksensa miinukselle Sampon pelatessa -1. Onni kuitenkin pisti vielä paremmaksi ja paransi heitolla ensimmäistä kierrostaan. Juniorisarjan voittoon siis Onni Alppi tuloksella -3. Toisena pysyi Sampo Ståhl (E), mutta kolmanneksi nousi Vili Kukkola (+8).

Tasoitetun sarjan tänään voitti Rasmus Eerola parantaen omaa peliään noin 15 heittoa. Lisäksi tänään oli kaksi CTP kilpailua, joista voiton nappasivat Miska Kautto ja Sampo Ståhl.

Yksi holarikin nähtiin, kun Tomi Jokela upotti ”vähän epäonnistuneen” foren väylän 12 koriin. Tänään ei kuitenkaan ollut holaripottia Tomille antaa, mutta tästä eteenpäin sitten on, kun yleisön pyynnöstä palataan takaisin juurille. Eli ensi viikosta lähtien ei enää liigaa, vaan yksittäisi kilpailuja, joissa raakatulosten lisäksi tarjolla tasoitettu kilpailu sekä holaripotti.

Kiitos kaikille osallistujille, onnittelut voittajille ja tervetuloa ensi viikolla mukaan!