Esiviikkokilpailut osa 2 – Tulokset

Tänään oli toiset esi-viikkokilpailut. Ja tällä kertaa pelattiin koko rata uusilla kaksi kertaa ja mukava vielä uutuutena väylän 5 mando ja 12:sta OB.

Tapparan mestaruusjuhlista huolimatta paikalla saapui ihan mukavasti pelaajia eli yhteensä 26 pelaajaa. Junioreissa Vilho oli ainoa edustaja, joten hän päätyi pelaamaan muiden kanssa avoimeen sarjaan. Ensi kerralla toivottavasti lisää junnuja (ja naisia) mukana.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen kilpailun kärjessä tasatuloksella -4 olivat Aviaattorien Kristian Kujansuu sekä Mika Jokiniemi. Kolmannella sijalla yhden heiton päässä oli myöskin Aviaattoreita edustava Mikko Kivioja.

Toisella kierroksella takaa-ajoasemasta voittojahtiin lähti jälleen TFS:n Mikko Putaja, joka heitti päivän kuuman kierroksen -5. Kahden kierroksen jälkeen ykköspaikalla tasatilanteessa Jokiniemi ja Putaja. Kolmanneksi nousi Aviaattorien PJ Jukka Tarvainen. Sudarit voitosta pelattiin jälleen väylällä 12 ja tällä kertaa sitä piti yrittää 3 kertaa ennen kuin voiton lopulta nappasi Mr. Jokiniemi.

Tässä kilpailun top 5. Kaikki tulokset löytyvät Skoorin.comista:

Top 5 28.4.2016

Väylältä 12 pelattiin taas kahden kierroksen CTP, jonka palkintona 15 euron lahjakortti Frisbee Serviceen. Lahjakortin voitti Kimmo Nöjd heittämällä toisella kierroksen FD2:n 145 sentin päähän korista.