Viikkokisojen tulokset 21.7.

Tänään avoimen sarjan voitto meni uudelle voittajalle, kun Mika Jokinieni vei voiton yhteistuloksella -10. Mika voitti tänään myös tasoitussarjan, joten kyseessä ilmeisen selvä parannus normaaliin tasoon 🙂 Toinen sija avoimessa sarjassa meni Tomi Jokelalle, joka jäi lopulta kolme heittoa voittajasta tuloksella -7.

Myös juniorisarjassa ensimmäisen kierroksen parhaan tuloksen pelannut Miro Hölli vain kasvatti johtoaan toisella kierroksella ja vei voiton 5 heiton erolla seuraavaan tuloksella +5.

Kisailemassa tänään oli mukavat 19 pelaajaa, joista 6 junioreita. Holareita ei nähty, vaikka lähellä kävi, joten potissa nyt 17 euroa.

Ensi viikolla taas, sama paikka ja sama aika. Tervetuloa mukaan!