Viikkokisojen tulokset 14.7.

Tänään saatiin taas mukavasti väkeä paikalle, kun 30 pelaajaa taisteli viikkokisojen voitosta. Avoimessa 24, junnuissa 5 ja olipa yksi nainenkin saapunut paikalle. Toivottavasti saadaan useampiakin, niin voidaan naisillekin tarjota kunnon skabat. Ja tästä lähtien siis pelataan ihan yksittäisiä viikkokisoja tasoitusten ja holaripotin kera.

Tänään avoimen sarjan voitto meni ensimmäiselle kierroksella rataennätystä (-7) sivunneelle Niklas Ahoselle yhteistuloksella -11. Toinen sija taas meni väylälle viisi mandon mukaan tulon jälkeen viikkokisojen ensimmäisen eaglen heittäneelle Toni Järvenpäälle. Ja kolmanneksi voiton sudareista ottanut Pete Niemelä.

Juniorisarjassa kärki vaihtui toisen kierroksen aikana, kun Vili Kukkola otti -2 tuloksella kahden heiton erolla voiton ensimmäiselle kierroksella parhaiten pelanneelta Rasmus Eerolalta. Rasmus siis toiseksi ja kolmanneksi pelasi Otto Pasonen.

Ja naisten sarjan voitto heltisi +15 tuloksella Nina Hänniselle ja mainittakoon, ettei tällä tuloksella olisi jäänyt avoimessakaan sarjassa viimeiseksi.

Kaikki päivän tulokset löytyvät luonnollisesti skoorin.comista: http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=313289

Otto Pasonen heitti myös holarin tänään väylälle 3 ja nappasi siitä puolet juuri kerätystä holaripotista. (väylällä 3 siis erikoissääntö, että sillä saa vain puolet). Ei siis suurta pottia, mutta kyllä holari on aina hieno homma!

Rasmuksen hyvät kierrokset antoivat palkinnoksi toisen peräkkäisen tasoitussarjan voiton 1,5 heiton erolla Kimmo Hakalaan, joka myös paransi peliään 12 heittoa edelliseen.

Ensi viikolla taas, sama paikka ja sama aika. Tervetuloa mukaan!