Aviaattorit-akatemia

Pääsääntöisesti MJ2- tai FJ2-sarjan junioreille suunnattu kykyryhmä, joka tullaan rakentamaan ja aloittamaan hakemusten perusteella kevään 2017 aikana. Pelaajien lukumäärä ryhmässä tulee olemaan maksimissaan kuusi, joten mikäli haluat olla mukana kehittymässä niin ilmoittaudu välittömästi.

Tarkoituksena on antaa motivoituneille junioreille eväitä itsensä kehittämiseen niin radoilla kuin niiden ulkopuolella. Akatemia tarjoaa lajissa tarvittavien heittotaitojen lisäksi tietoa ja käytännön kautta oppimista myös tukiharjoittelusta ja urheilijan elämäntavoista.

Akatemiaan valittujen pelaajien tulee edustaa kaudella 2017-2018 Aviaattoreita ja akatemian osallistumismaksu on 200€ / pelaaja ja tämä hinta sisältää seuran sekä PDGA-jäsenyyden. Kykyryhmällä tulee olemaan vähintään 20 tuntia ohjattua harjoittelua kevään ja kesän aikana. Tämän päälle jokainen akatemiaan valittu pelaaja saa yksilöllisen harjoitusohjelman, jonka avulla pyritään kehittämään pelaajaa myös urheilijana.

Harjoitukset tullaan järjestämään Pirkkalan ja Tampereen alueella, joten mikäli haluat kehittyä pelaajana ja olet innostunut oppimaan lisää lajista ammattivalmennuksessa ilmoittaudu heti sähköpostitse Mikko Kiviojalle: mikko.kivioja@gmail.com. Lisätietoja puhelimitse numerosta 0400 934451 / Mikko Kivioja