BagTag 2017

Vuonna 2017 Aviaattorit aloittavat vuosittaisen bagtag-haastekilpailun. Jokainen seuran jäsen saa itselleen bagtagin ja vuoden päätteeksi nähdään mihin järjestykseen päädyttiin.

Helmikuun 18. päivänä, lauantaina, järjestetään aloituskilpailu, jossa tägit jaetaan tulosjärjestyksessä paikallaolijoille. Kilpailuun ilmoittautuminen ja tulokset löytyvät discgolfmetrix.comista.

Loput tägit jaetaan seuraan ilmoittautumisjärjestyksessä lopuille jäsenille. Vuoden 2017 tägit on Tredussa oppilastyönä tehtyjä ja näyttävät tältä:

Aviaattorien bagtagit vuodelle 2017

Säännöt

Bag Tag on vain seuran jäsenille tarkoitettu, leikkimielinen kisa! Tavoitteena saada itselleen mahdollisimman pieni numero. #1 on seuran kunkku! Haasta siis seurakaveri ja voita häneltä pienempi tagi!

Seuran viikkokisoissa bagtag haasteet ovat aina automaattisesti voimassa ryhmän sisällä toisella kierroksella. Järjestys ratkaistaan aina heti kierroksen jälkeen. Ei edes tarvi etukäteen sopimista! Tämän lisäksi voi ennen kierrosta sopia haasteista muiden pelaajien kesken, etenkin jos omassa ryhmässä ei ole muita Aviaattoreita. Näissä tapauksissa ryhmän sisäinen järjestys ratkaistaan ensin ja sen jälkeen muut haasteet.

Muut haasteet ovat itse sovittavissa. Ja haasteen voi ottaa ihan mistä vaan, ei tarvitse olla täydellinen kierros, vaan vaikka pituusheittokilpailu, jos molemmat siihen suostuvat. Myös tasoitetut haasteet OK, jos etukäteen sovittu. Vain mielikuvitus on rajana. Kaikkiin haasteisiin ei ole pakko suostua, mutta kisoissa saman ryhmän haasteet on tästä poikkeus.

Tilanneseuranta

Aviaattorien tageille on DiscGolfMetrixiin perustettu oma bagtag sarja. Haasteiden merkkaaminen on helppoa. Valitsee vain ensin Aviaattorien bagtag sarjan ja sen jälkeen kirjaa itselleen uuden numeron. Kaverin numero vaihtuu siinä samalla . Tämän avulla on helppo nähdä kenellä mikäkin tägi on.

Haasteita voi heittää joko seuran Facebook tai Whatsup ryhmissä.

Lisätietoja Mikko Juolalta.